keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kevätsiivouksen aika

Minäkin lupaan tänä keväänä tehdä kevätsiivouksen. Ikkunoidenpesusta en tosin ole niinkään varma.

Kyseessä on siis Kukka Laakson blogissa alkava kampanja, samaan tyyliin kuin vuosi sitten. Uskon että tulossa on kovaa settiä :).

Oma elämänmuutosprojektini on ollut käynnissä useamman vuoden. Olen sitä mieltä että kaikesta ei tarvitse luopua enkä ole totaalikieltäytymisen kannalla, jos ei jostain ole pakko "päästää irti" - esimerkiksi tuore, äidin leipoma ruisleipä. Ihan varmasti muuten syön. Kaikille se ei sovi, ja jokainen toki saa itse päättää syökö sen ruisleipäpalan vai ei. Minä syön.

Siinä mielessä tämä kampanja tulee oikein sopivaan aikaan, koska:
- kuten viime vuoden kampanjoissa (Kevätherkku olet sinä & Haluan olla minä -kamppis), myös tässä tulee konkreettisia ohjeita ruokavalion, tuotteiden ja muun osalta.
- uskon tähän: laihtumis- ja muutoshommissa tarvitsee tukea.
- ei välttämättä edes sen osalta “mitä seuraavaksi syötäisiin”, vaan jotta jaksaa olla asiasta innostunut. Kukaan ei jaksa innostua itsestään, yksin, loputtomiin, eihän?
Jospa niistä muutoshommissa päästäisiinkin viimein siihen vaiheeseen, että se ei ole enää muutos vaan normaali olotila. Omalla kohdallani tämä tarkoittaa lähinnä sitä että osaisin jättää maitosuklaat (ja Aino Ihana maitosuklaa-jäätelöt) ostamatta (ja syömättä).

(Saako sekavan tekstin laittaa ympärillä pyörivien lasten piikkiin?
-Hyvä.)

Ei kommentteja: